Produktinformation

På Northply.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til kundeservice@northply.dk, eller ring til os på +45 7199 4828 for at tale med en af vores medarbejdere. 

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Northply accepterer ordren. Alle priser er vist eksl. moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Northply.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Northply.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Northply.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.En bindende aftale mellem køber og Northply.dk er først indgået, når Northply.dk ved en ordrebekræftelse eller kontant køb igennem webshoppen Northply.dk, accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling

Disse kort modtages på Northply.dk: Dankort, mastercard, Visa, Visa electron, American express. Du kan desuden anvende Mobilepay. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Northply varelager. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Fragt og forsendelse

Her kommer snart tekst.

Reklamation

Ved køb af alle varer hos Northply.dk gælder følgende: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Northply.dk har produkter der samtidigt forhandles hos konkurrerende virksomheder. Disse hjememsider er uden for Northply.dk´s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider og evt. afvigelser i vejledende priser på samme produkter. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Northply.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til FIRMAETS egen beskrivelse. Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Northply.dk´s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Northply.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret og retur

Meddeler køber Northply.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Northply.dk det modtagne beløb efter modtagelse af varen i ubrudt og ubrugt stand. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark. Køber står for ansvar af returvaren indtil denne er i hænde hos Northply.dk. Køber betaler fragt ved retursending. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder. Northply.dk betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Northply.dk drives af firmaet: Northply I/S · CVR nr: 28412487 · Gustav Zimmersvej 108 · 9430 Vadum · Tlf: +45 7199 4828 · kundeservice@northply.dk

Forbehold for ændringer

Northply forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.