Sanitetsrengøring

1-12 of 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-12 of 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos Northply kan du altid finde et bredt udvalg af produkter til sanitetsrengøring, med højkvalitetsvarer fra anerkendte mærker som Diversey, Ecolab, og CIF og mange andre gode produkter til sanitetsrengøring. Specielt på badeværelset er det vigtig med hyppig og effektiv rengøring, for at holde ophobning af bakterier på det absolut minimale. Derfor er det vigtigt med et sanitetsprodukt der på effektiv vis fjerner genstridigt snavs som kalkpletter, stænk, fedt, og som samtidig går ind og beskytter mod nye kalkaflejringer.

Flere af vores produkter er svanemærkede, og hold desuden øje med ikonet “mængderabat”, hvor du med fordel kan foretage storindkøb. Køb mere og spar mere!

Vi hos Northply er specialister i effektive midler til al slags rengøring. Er du i tvivl om hvilken type sanitetsmiddel du skal købe, eller kan du ikke finde det produkt du søger, kan du altid kontakte Northplys kundeservice på tlf. 71994828 eller mail kundeservice@northply.com. Du er også velkommen til at benytte vores chat funktion nederst på siden.