Grundrengøring

1-12 of 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-12 of 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Herunder er Northplys udvalg af professionelle produkter til grundrengøring til industri og erhverv. Det er vigtigt med en kvalitets grundrens der grundigt og effektivt går ind og fjerner snavs, således at den daglige rutine kan optimeres. Vi har specialløsninger til bl.a. køkkenudstyr, som ovne, emhætter, stegeplader og opvaskemaskiner.

Vores sortiment inkluderer professionelle løsninger fra producenter som Ecolab, TANA og Magic Maxx, hvor du er sikret et højkvalitetsprodukt til den helt rigtige pris. Hold desuden øje med ikonet “mængderabat”, hvor du med fordel kan købe større ind og derved spare mere.

Det er vigtigt at finde den rigtige rengøringsløsning til dit behov, for med det rigtige produkt kan du både spare tid, penge og arbejdskraft. Er du i tvivl om hvad der er den rigtige løsning til dig, eller kan du ikke finde det produkt du søger, kan du kontakte Northplys kundeservice på tlf. 71994828 eller mail kundeservice@northply.com. Du er også velkommen til at benytte vores chat funktion nederst på siden.