Northply

Om os

I 2012 leverede Northply sin første ordre. Rygterne sagde at jorden vil gå under, efter en vis kalender, men det ligger ikke til os at se sort på tilværelsen. Det gør vores kunder heller ikke. Langsomt voksede vores virksomhed til det det er i dag, En total leverandør af alt fra Kontorartikler, elektronik, lagerudstyr, husholdning, kontormøbler, rengøring, rengøring til industrien, fødevarer produktion og nydelsesvarer som f.eks kaffe, the og kager.

Vi har lager I Sverige og Danmark og dækker dermed vores kunders behov, alt fra toiletpapir, blæk og toner, til industri maskiner og kemi. Totalt set har vi tilgang til over 30.000 produkter igennem vores lagre i Sverige og Danmark, samt et godt samarbejde med vores leverandører, et samarbejde der giver jer som kunde hos Northply mulighed for at kun handle et sted, til gode og konkurrencedygtige priser.

Værdigrundlaget for Northply

Grundlaget for at have en virksomhed som vores, er ekstra god service. Nikolaj og Jan som står bag Northply er begge uddannet I detailbranchen. De har bygget op Northply fra grunden på bassis af deres forståelse af service og har forståelsen for hvordan man praktisere service i hverdagen. Northply går langt for sine kunder, og ved også, at service ikke altid kan måles I omsætning, men at opbygge tillid mellem kunde og Northply er grundpillen for et stabilt og seriøst samarbejde.

Job

Northply er et firma med rødderne plantet dybt I skandinaviens muld. Vi har siden 2012 da vi startede firmaet, haft som mål at have et job hvor alle har friheder under ansvar, ingen urimelige krav til at leverere resultater, men tillid og respekt for vores medarbejderes ambitioner. Ikke alle ønsker at blive verdensmand, mens andre har andre ambitioner om at skabe en arbejds karrier. Vi er alle forskellige, og det er noget vi godt kan lide hos Northply. Vi har altid lyst til at høre fra dig udanset hvad din ambition er for at søge arbejde hos os.

Hvis dette ikke har skræmt dig, er du velkommen at sende en uforpligtende ansøgning, der kort sammenfatter hvem du er.

Send den til: jk@northply.com