ECOLAB - leverandør

1-12 of 20

Side:
  1. 1
  2. 2

1-12 of 20

Side:
  1. 1
  2. 2

Logo_ECOLAB
Hver dag gør Ecolab verden renere, sikrere og sundere. Beskytter mennesker og livsvigtige resourcer. De dækker brancher som:

Hotel og fødevareservice: 
Rengørings- og desinfektionsprodukter, programmer og serviceydelser indenfor fødevareservice, hotel, sundhed, detailsalg, rengøringsselskaber, for eksempel maskinopvask, OPL, housekeeping, vandfiltrering og -behandling, produkter til fødevaresikkerhed, specialprodukter til køkken og tøjvask.

Sundhedsvæsen: 
Produkter og serviceydelser til f.eks håndvask for sundhedspersonale, behandling af operationstekstiler, rengørings- og desinfektionsprodukter til brug ved behandling af kirurgiske instrumenter samt desinfektion af hårde overflader.

Fødevareindustri: 
Rengørings- og desinfektionsprodukter, udstyr, systemer og serviceydelser til landbrugsindustrien, bryggerier, farmaceutisk produktion, mejerier, kødproduktion, fjerkræ- og fødevarefremstillingsindustrien.

Tekstilhygiene: 
Rengørings- og desinfektionsprodukter, programmer og serviceydelser inklusiv systemer til vandgenindvinding, energibesparelse og databehandling til kommercielle vaskerier.